Classic Series SR ΠΑΤΡΑ 2023

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ BREVET 400KLM


Κανονικά το Classic Series SR Βrevet Πάτρας είναι και αυτό ένα βατό (ή βαρετό σύμφωνα με την εικόνα του pre-rider) brevet από τα "μεγάλα", που διοργανώνει η Π.Ε.Π.Α. την 22/7/2023 23/9/2023 με την χρήση της εφαρμογής Brevets 1-2-3 ή χωρίς αυτήν.

το Brevet ID για την Android εφαρμογή στο κινητό σας είναι: br202360


Εκκίνηση το πρωί από την Ελευσίνα, μπροστά από το καφέ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ στις 08:00

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ και ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

Στο κοντρόλ του Ξυλόκαστρου θα σφραγίζουν τα παιδιά στο μαγαζί BISTROT και το κοντρολ της ΠΑΤΡΑΣ ΔΕΝ θα ΕΙΝΑΙ επανδρωμένο οπότε παίρνετε αποδείξεις


Παράβολο συμμετοχής: 15 ευρώ.

Το κόστος του ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΥ μεταλλίου είναι 15 ευρώ και μπορείτε:

1/ το δηλώνετε στην εφαρμογή κάνοντας ΠΡΩΤΑ check στο κουτάκι και μετά πατάτε την επιλογή "3. CTRL CHECK"

2/ Εάν σας διαφύγει μας στέλνετε μήνυμα ή email και ταυτόχρονα καταθέτετε το κόστος των 15ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό μας στην ΕΘΝΙΚΗ (βλ. πάρακάτω) ή από το γραφείο της Π.Ε.Π.Α. κάθε Δευτέρα από 20:00 έως 21:00 όταν περάσετε για να παραλάβετε την κάρτα σας με το homologation.

3/ Φυσικά εάν είστε σίγουροι για τον τερματισμό σας, μπορείτε να καταθέσετε μαζί το ποσό συμμετοχής και το ποσό του μεταλλίου, ήτοι 30ευρώ


To roadbook της διαδρομής μπορείτε να το κατεβάσετε από το LINK στο τέλος αυτής της σελίδας.

ΠΡΟΣΟΧΗ *1 εκτελούνται έργα κατασκευής κυκλικού κόμβου (rond-point) στην είσοδο των Μεγάρων και ένεκα τούτου ίσως υπάρχει παράκαμψη. Ακολουθείστε τις οδηγίες της Τροχαίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ *2 Από τον συν-ποδηλάτη Λάζαρο Πολυμενάκο  λάβαμε την τελευταία ενημέρωση αναφορικά με την έξοδο από Πάτρα προς ΡΙΟ (δείτε RWGPS στο τέλος της ανάρτησης)

Μην ξεχνάτε ότι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στην εκκίνηση, φώτα εμπρός-πίσω, κράνος και ανακλαστικό γιλέκο. Η ΠΙΘΑΝΗ απουσία κοντρολιέρηδων δεν αναιρεί κανέναν από τους κανόνες που διέπουν την οδηγική -και όχι μόνον- συμπεριφορά των συμμετεχόντων.

ΔΗΛΩΣΗ συμμετοχής μέχρι την 20/9/2023 με παράλληλη κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα. Δικαιούχος είναι η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΤΩΝ 15€ ή 30ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Π.Ε.Π.Α. ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 20/9/2023. ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 075/001312-92.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Π.Ε.Π.Α. ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ (15) ΕΥΡΩ ή (30) ΕΥΡΩ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ

IBAN : GR6501100750000007500131292

SWIFT (BIC) :ETHNGRAA.

Για δήλωση συμμετοχής/εγγραφή, μπείτε στο παρακάτω link:

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΑΤΡΑ


Θερμή παράκληση: αποφεύγετε τις διπλές-τριπλές εγγραφές.

Γράφετε τα στοιχεία σας με κεφαλαία γράμματα, κάντε εγκαίρως την πληρωμή του αντιτίμου, ζητήστε από τον υπάλληλο της τράπεζας να αναφέρει στην αιτιολογία ττην ονομασία του brevet, το ονοματεπώνυμο σας ή τον Α.Μ Brevet ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!

Σας ευχαριστούμε και καλή διαδρομή

 

Δείτε το .GPX αρχείο για κατέβασμα ή για navigation από το RWGPS

(ακολουθεί το link για το κατέβασμα του RoadΒook ανανεωμένο με τις  παραπάνω αλλαγές/παρακάμψεις της κλασσικής διαδρομής)