Brevet byNight 2023

* Brevet "by NIGHT 200klm την 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Η Π.Ε.Π.Α. συνεχίζει με το πιο "δροσερό" brevet του καλοκαιριού με ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ που θα μας δώσει εξαιρετικές φωτογραφίες και μια διαδρομή "χωρίς φώτα"!

το Brevet ID για την Android εφαρμογή στο κινητό σας είναι: br202352

Ακολουθούμε ΠΑΝΤΟΤΕ με τις εκάστοτε οδηγίες περί μη-συνάθροισης λόγω πανδημίας και ακολουθώντας ΠΑΝΤΟΤΕ τις ΟΠΟΙΕΣ επικαιροποιημένες ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και ΕΟΔΥ σχετικά με την πανδημία και τους κανόνες κυκλοφορίας / άθλησης.

* Εννοείται ότι οι παραβάτες των κανόνων διεξαγωγής brevet καθώς και των ανωτέρω οδηγιών και κανόνων, θα αποκλείονται ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ (DSQ).

* Ακολουθείτε την διαδρομή και τα  Control  σύμφωνα με τα Road-Book ή το .gpx αρχείο. 

Για την εφαρμογή Brevets 1-2-3 ο κωδικός του brevet είναι: br202352

Φόρμα ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ισχύει ΜΟΝΟΝ για το brevet byNIGHT

To συγκεκριμένο Brevet έχει σχεδιασθεί για οποιαδήποτε εποχή και ώρα σε μια διαδρομή που θα απολαύσετε! Ιδιαίτερα φέτος με ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ!!!!

Θερμή παράκληση: αποφεύγετε τις διπλές-τριπλές εγγραφές. Γράφετε τα στοιχεία σας με κεφαλαία γράμματα, πραγματοποιήστε εγκαίρως την κατάθεση του αντιτίμου, ζητήστε από τον υπάλληλο της τράπεζας να αναφέρει στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας και τον Α.Μ Brevet οπωσδήποτε!!!

Το πρώτο εξ ολοκλήρου νυχτερινό Brevet, που ξεκινάει στις 20:00 και τερματίζει στις Αχαρνές (Μενίδι), κεντρική πλατεία (Αγ.Βλασίου).

Παράβολο συμμετοχής: 5 ευρώ
Το κόστος του μεταλλίου είναι 15 ευρώ και καταβάλλεται μετά την υποβολή των αποδεικτικών ολοκλήρωσης, για όποιον επιθυμεί να το αποκτήσει.

Εγγραφές μέχρι την 28/6/23 με παράλληλη κατάθεση. Δικαιούχος είναι η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΤΩΝ 5€ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Π.Ε.Π.Α. ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΩΣ ΤΗΝ  28/6/2023

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Π.Ε.Π.Α. ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  ΠΕΝΤΕ(5) ΕΥΡΩ ή (20) ΕΥΡΩ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ

IBAN : GR6501100750000007500131292

To roabook της διαδρομής βρίσκεται συνημμένο για "κατέβασμα" στο τέλος του κειμένου αυτού.

Υποχρεωτικά στην εκκίνηση, φώτα εμπρός-πίσω, κράνος και ανακλαστικό γιλέκο.

 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

1/ Η διαδρομή είναι ίδια με την περσινή με την αλλαγή στο 71,9 χλμ., στην είσοδο για την υψηλή γέφυρα στην Χαλκίδα να παραμένει εν ισχύ. Αντί να πάμε ευθεία προς την στρογγυλή πλατεία και πίσω, πλέον ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΕΙΣΟΔΟΣ όπως στην φωτογραφία, διευκολύνοντας την διαδρομή. (βλ. σχήμα 1)


Η αλλαγή έχει αποτυπωθεί στο γραπτό RoadBook (παρακάτω για κατέβασμα)  αλλά είναι ΕΜΦΑΝΗΣ η ΣΗΜΑΝΣΗ και ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ προς την Χαλκίδα μέσω Υψηλής γέφυρας. (βλ. σχήμα2)

 

2/ Η μετά-COVID εποχή φαίνεται να έχει κλείσει τα περισσότερα νυχτερινά μαγαζιά εστίασης στην Χαλκίδα (πέριξ της διαδρομής μας) και θέλει ψάξιμο. Σίγουρα όμως θα βρείτε και στο πήγαινε και στην επιστροφή το 24ωρο στα ΨΑΧΝΑ

3/ ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω της διοργάνωσης συναυλίας στο Terra Vibe / Μαλακάσα, όσοι επιθυμούν μπορούν να αποφύγουν το τεράστιο πρόβλημα κίνησης που θα υπάρχει εκεί επιλέγοντας να ανέβουν από ΤΑΤΟΙ-ΚΑΤΣΙΜΙΔΙ-ΑΓ.ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ και να περάσουν στον παράδρομο μετά την κατάβαση αμέσως ΔΕΞΙΑ στο παράδρομο της Εθνικής Οδού
 

ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ:

1/ ΕΚΚΙΝΗΣΗ 20:00 από την Κεντρική πλατεία Αχαρνών
2/ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Μπορείτε να πάρετε απόδειξη από οποιοδήποτε σημείο ΜΕΣΑ στα Πολιτικά

 

Χρόνοι σημείων ελέγχου:
ΑΧΑΡΝΑΙ εκκίνηση: 20:00 Κεντρική Πλατεία
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ανοίγει: 22:58 / κλείνει: 02:44 στην Κεντρική Πλατεία του χωριού
ΑΧΑΡΝΑΙ ανοίγει: 01:53 / κλείνει: 09:30 Κεντρική Πλατεία

 Το αρχείο GPX ευρίσκεται στο RideWithGPS --> https://ridewithgps.com/routes/33171258

To roadbook μπορείτε να το κατεβάσετε από τον συνημμένο σύνδεσμο (ίδιο με του 2022)