2021 Brevet IDs για την εφαρμογή

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ BREVET στην ΕΛΛΑΔΑ


ΠΡΟΣΟΧΗ: Από την 1/7/2021 επανερχόμαστε, -σύμφωνα με την οδηγία του φορέα (Λε.Πο.Τ.Ε.) περί λήξης των χρονικών περιορισμών για την καταπολέμηση της πανδημίας Covid-19 (click εδώ) - στην διεξαγωγή των Brevets με τον κλασσική μέθοδο της κοινής εκκίνησης την ίδια ημέρα, από όλους τους συμμετέχοντες.

 

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σεβόμενοι την οδηγία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και του Υπ.Αθλητισμού σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες οδηγίες περί ποδηλατικών διοργανώσεων και εκδηλώσεων οι οποίες έχουν κοινοποιηθεί σε όλους όσους δραστηριοποιούνται στην διοργάνωση ποδηλατικών δράσεων σε μη στεγασμένες αθλητικές εγκαταστάσεις (click ΕΔΩ), βάσει του τελευταίου Φ.Ε.Κ. περί μέτρων κατα της πανδημίας Covid-19, ναι μεν οι εκδηλώσεις μας θα διοργανωθούν σύμφωνα με τις  οδηγίες της (Λε.Πο.Τ.Ε.), αλλά τα σημεία ελέγχου και εκκίνηση/τερματισμού, ΔΕΝ θα είναι επανδρωμένα για την διαφύλαξη της υγείας των συμμετεχόντων.

***************************

Τα Brevets της Π.Ε.Π.Α. από την διοργάνωση του ΠΡΩΤΟΥ Brevet to 2003, έχουν μοναδικό σκοπό την ανάπτυξη της ποδηλασίας σε όλες τις ηλικίες του πληθυσμού και ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ στους αθλητές.

Αδιάλειπτα από τότε έχει διοργανώσει εκατοντάδες διαδρομές, κλασσικές και μη, τις οποίες μπορείτε να τα τρέξετε μέχρι σήμερα ΜΟΝΟΙ σας (ή με παρέα σύμφωνα με το όριο των περιορισμών του Covid-19).

Για όλα τα παραπάνω η Π.Ε.Π.Α. επενδύει στην ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και τεχνολογιών ώστε κάτω και από τις πλέον αντίξοες συνθήκες να μπορεί να προσφέρει στην Ποδηλατική Κοινότητα μια απολαυστική εμπειρία, όπως η Brevets 1-2-3 μια δωρεάν εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, για την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε παρακάτω.

Ακολουθεί λίστα με τα Brevet Id's με τις ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ των, για χρήση στην εφαρμογή για τα brevet της Π.Ε.Π.Α. και όποιων άλλων οργανωτών την χρησιμοποιήσουν.

Μην ξεχνάτε να ελέγχετε τους ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ καθώς και τυχόν ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ για τις περιοχές που πρόκειται να ποδηλατήσετε! Η πανδημία Covid-19 δεν τελείωσε!

Επισυνάπτονται οι ΟΔΗΓΙΕΣ (στο τέλος αυτής της ανακοίνωσης) που μπορείτε να κατεβάσετε σε αρχείο μορφής .pdf, αν και είναι πάρα πολύ απλή η λειτουργία της. Για αυτό τον λόγο την ονομάσαμε "Brevets 1-2-3" !

Δηλαδή, με τρείς κινήσεις τσεκάρουμε στο κάθε κοντρόλ και φύγαμε!

Δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου κατανάλωση δεδομένων καθώς χρησιμοποιείται η λειτουργία GPS και μόνον κατα τον ακαριαίο συχρονισμό για την αποστολή των συντεταγμένων χρησιμοποιείται η σύνδεση για δεδομένα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το κάθε brevet έχει το δικό του Brevet ID και ο κάθε ποδηλάτης έχει το δικό του Username το οποίο είναι ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ του για τα brevet που έχει λάβει από την ΛΕ.ΠΟ.Τ.Ε καθώς και το δικό του ισόβιο κωδικό/password που θα του σταλεί με προσωπικό email.

Για τα Brevet της Π.Ε.Π.Α. τα Brevet ID είναι:

ΝΕΜΕΑΣ200χλμ. 30/1/2022 Brevet ID: br202204

Classic Series SR ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ” 200χλμ. 6/3/2022 Brevet ID: br202208

ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ” 200χλμ. 27/3/2022 Brevet ID: br202214

Classic Series SR ΠΑΤΡΑ” 400χλμ. 9/4/2022 Brevet ID: br202215

Classic Series SR ΠΥΡΓΟΣ” 600χλμ. 29/4/2022 Brevet ID: br202218

Classic Series SR ΔΙΑΚΟΠΤΟ” 300χλμ. 4/6/2022 Brevet ID: br202243

by NIGHT200χλμ. 2/7/2022 Brevet ID: br202257

ΔΑΣΟΧΩΡΙ200χλμ. 24/7/2022 Brevet ID: br202260

ΑΤΤΙΚΗΣ CLASSIC200χλμ. 18/9/2022 Brevet ID: br202272

 

Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε και να την ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ  ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ από αυτόν τον σύνδεσμο/link: Brevets-1-2-3!

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά την ολοκλήρωση ενός brevet με την χρήση της εφαρμογης, σας παρακαλούμε πηγαίνετε στις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ --> ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ--> Brevets 1-2-3 και καθαρίστε/αδειάστε την προσωρινή μνήμη (clear cache) καθώς και καθαρίστε/αδειάστε τα δεδομένα της εφαρμογής (clear data) πριν ξεκινήσετε το επόμενο brevet. Στην επόμενη έκδοση θα λύσουμε και αυτό το θεματάκι.

Υ.Γ1  Αφού πατήσετε το GET GPS FIX και σας μεταφέρει στην εφαρμογή Google Maps ΠΡΕΠΕΙ να πατήσετε το κατω δεξιά στρογγυλό μπουτόν που ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΘΕΣΗ και μετά πάτε ΠΙΣΩ και πατάτε το CHECK CTRL και στην συνέχεια ΣΥΝΧΡΟΝΙΣΜΟΣ

ΕΑΝ δεν ΔΕΙΤΕ την εφαρμογή να σας εμφανίζει το ΟΝΟΜΑ του επόμενου κοντρόλ επάνω στην θέση CONTROL, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ CHECK! Πρέπει  ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δείτε το επόμενο κοντρολ πριν φύγετε από αυτό που είστε διότι δεν πρόκειται να δουλέψει η εφαρμογή.

Στην επόμενη έκδοση θα λύσουμε και αυτά τα θεματάκια.

Υ.Γ2. Αυτή την στιγμή η εφαρμογή προσφέρεται μόνον για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα ANDROID, αλλά συνεχίζουμε την εξέλιξή της και για άλλα λειτουργικά συστήματα. Ζητάμε την υπομονή των κατόχων iOS οι οποίοι μπορούν να συμμετάσχουν με την μέθοδο των αποδείξεων.

(ακολουθεί το link για το κατέβασμα των οδηγιών της εφαρμογής)