ΝΕΜΕΑ

BREVET NEMEAΣ 2017- ΚΥΡΙΑΚΗ 30/1/2017

Το πρώτο Brevet της Π.Ε.Π.Α. για την νέα χρονιά. 
Πιστοί στο ραντεβού για το Βrevet της Νεμέας, όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα με πάνω από 400 άτομα συμμετοχές συνήθως, έτοιμοι για τη μεγάλη μας βόλτα στη γενέτειρα του καλού κρασιού !!!
Η κάρτα συμμετοχής στοιχίζει 5 ευρώ.
To roabook της διαδρομής θα βρίσκεται τυπωμένο επάνω στην κάρτα.
Υποχρεωτικά για να πάρετε εκκίνηση, φώτα εμπρός-πίσω, κράνος και ανακλαστικό γιλέκο.
Εγγραφές μέχρι την Τετάρτη 25/1 με παράλληλη κατάθεση. Δικαιούχος είναι η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών.
Η παραλαβή των καρτών για όσους έχουν κάνει όλη την διαδικασία, δλδ εγγραφή μέσω του παρακάτω link και καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής μέχρι τις 25/1, θα γίνει στην εκκίνηση. 
Άνοιξαν οι εγγραφές, μπείτε στο παρακάτω link:

https://goo.gl/forms/ec5Wvxw030kkRTS73
(Θερμή παράκληση: αποφεύγετε τις διπλές-τριπλές εγγραφές. Γράφετε τα στοιχεία σας με κεφαλαία γράμματα, κάντε εγκαίρως την πληρωμή του αντιτίμου, ζητήστε από τον υπάλληλο της τράπεζας να αναφέρει στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας και τον Α.Μ Brevet οπωσδήποτε!!! Σας ευχαριστούμε.)

Για την διαδρομή ακολουθήστε το παρακάτω Link

http://www.openrunner.com/index.php?id=6579144&lang=en

 

Κάρτες και μετάλλια των προηγούμενων διοργανώσεων της Π.Ε.Π.Α.(2015-2016), θα είναι διαθέσιμα στον τερματισμό.

 

Με την ευκαιρία της δημοσίευσης της λίστας τερματισμών, θέλουμε να ευχαριστήσουμε, όλους όσους συμμετείχαν στο Brevet Νεμέας 2017, την ομάδα εθελοντών που πλαισιώνουν τα Brevet της Π.Ε.Π.Α. Zoo ScooterAntonis KatirtzoglouGiannis DespotisIliana DimitrklΝίκος ΣτάμοςΘεοφάνης ΜπάρλαςKonstantinos ZouvelosDimitris Patsios αλλά και τους υπόλοιπους εθελοντές που βοήθησαν Konstantinos KarakatsoulisΜεθόδιος Λαζαρίδης, Μαλούτας Γεράσιμος, Sotiris NtalagiorgosPartarakis ManolisJohn JivSpyros TsiodoulosΛάζαρος Χιονιδης, καθώς και την αρτοποιία Άρτος & Μέλι που έφτιαξαν και συνέβαλαν σε μέρος της τροφοδοσίας. 

Τερματίσαντες στο ακόλουθο αρχείο