ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 2021

 

 

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ (Π.Ε.Π.Α.)

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Χρονιά -συνέχεια- πανδημίας λοιπόν (και) το 2021....

Όλοι περιμέναμε την ανακοίνωση από την Πολιτεία την κατάργηση των μέτρων που καταστούσαν ανέφικτη την διεξαγωγή των αγώνων του Πρωταθλήματος της Π.Ε.Π.Α.

Από την περασμένη εβδομάδα φαίνεται ότι μπορούμε να οραματιστούμε αγώνες μετά την 15η Μαίου, μεν, αλλά τα υγειονομικά πρωτόκολλα δεν είναι ακόμα ξεκάθαρα, οπότε το Attika Race 2021 που είναι προγραμματισμένο για το διήμερο 22-23/5/2021, δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί τώρα υπό τις υπάρχουσες συνθήκες.

Βάσει όλων των παραπάνω λοιπόν, δείχνει πιό ρεαλιστική η επαναφορά της αγωνιστικής δραστηριότητας στα τέλη Μαίου με αρχές Ιουνίου με κάποιους τοπικούς / διασυλλογικούς αγώνες, σωματείων και ενώσεων.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να συμπεριλάβουμε τους σημαντικότερους και πολυπληθέστερους αγώνες του συλλόγου μας για να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλους, να πάρουν μια γεύση από ποδηλασία δρόμου μέσα σε αυτή τη χρονιά, έστω και καθυστερημένα...... ελπίζοντας φέτος να πραγματοποιηθεί και η ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ!

● Πρώτη διοργάνωση για το 2021 λοιπόν, είναι ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 13ος ΓΥΡΟΣ ΝΕΜΕΑΣ ο οποίος προγραμματίζεται για την 6/6/2021.

Καλή αντάμωση και πάλι στους δρόμους, όλοι μαζί δυνατοί και πάνω απ’ όλα ΥΓΙΕΙΣ !!!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Το Δ.Σ. της Ποδηλατικής Ένωσης Παλαιμάχων Αθλητών